Välkommen till Skyab!

 Skyab är känt för att ha snabba leveranser och för att hålla en mycket hög service nivå! Vi har kundservice även under kvällar och helger för att ge så bra service som möjligt till våra kunder.

Kontakta oss: 

Tel: 08-550 363 78

E-post: info@skyab.se 


Utbildningar                 

Kraven på utbildad personal har ökat - inte minst när det gäller riskfyllda arbeten på höga höjder och hantering av material på höjd.

Därför erbjuder vi kurser med erfarna kursledare -en garanti för kvalitativ utbildning.

Förarkurs mobila arbetsplattformar GRUND/REPETITION Enl. AFS 2006:6, ISO 18878:2013  -den täcker samtliga vanliga plattformstyper. Utformad efter internationell standard. Du får lära Dig använda utrustningen effektivt och säkert, så att produktiviteten ökar och risken för skador minskar. Kursen är upplagd med teori och praktiska körprov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. Första kursen är en heldagskurs (lagkrav) och därefter räcker det med en repetitionsutbildning var 5:e år (enl branschstandard) på en halvdag. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen då den innehåller praktiska övningar. GRUNDKURSEN är en heldagskurs kl 8-16. Frukost, lunch och fika ingår. REPETITIONSKURSEN är en halvdagskurs kl 8-12. Frukost, frukt och fika ingår.

Allmän utbildning byggnadsställning Enl. AFS 2013:04, med denna utbildning kan du bygga upp till 9m plattformshöjd! Gäller för både rullställning och fasadställning. Endagskurs, viss förstudie krävs. Endast teori. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. Heldagskurs kl 8-16. Frukost, frukt, lunch och fika ingår.

Fallskydd Grundkurs Enl. AFS 2001:03. Teori och enkel praktik i fallskydd. Du lär känna dom vanligaste fallskyddsprodukterna och hur dessa ska användas på ett säkert sätt. Kursen är en halvdagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen. Halvdagskurs kl 8-12. Frukost, frukt och fika ingår.

Fallskydd med räddning Enl. British standard 8454:2006. Teori och praktik i fallskydd. Du lär känna olika typer av fallskyddsprodukter och hur dessa ska användas på ett säkert sätt, inklusive hur räddningsutrustning fungerar och hur man räddar sin kollega om denne skulle bli hängande om olyckan skulle vara framme. Kursen är en heldagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen. Heldagskurs kl 8-16. Frukost, frukt, lunch och fika ingår.

Säkra lyft och lasthantering Enl. AFS 2006:6, ISO 15513, 9926-2. Teori. Lär dig om belastning på lyftutrustning och säkerhetsfaktorer vid användning av lyftredskap och lyftanordningar vid tunga lyft. Kursen är en halvdagsutbildning och är upplagd med teori. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. Halvdagskurs kl 8-12. Frukost, frukt och fika ingår.

Säkra lyft och lasthantering med lyftanordning Enl. AFS 2006:6, ISO 15513, 9926-2. Teori och praktik. Lär dig om belastning på lyftutrustning och säkerhetsfaktorer vid användning av lyftredskap och lyftanordningar vid tunga lyft. I denna kurs ingår fördjupad kunskap för lyft med lyftanordning. Lyftanordning som kran och/eller travers används på praktiken. Kursen är en endagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen. Heldagskurs kl 8-16. Frukost, frukt, lunch och fika ingår.

Förarkurs Truck/Lastmaskin/Teleskoplastare Enl. 2010:15. Teori och praktik. Lär dig om säkerhet, risker och föreskrifter rörande självgående arbetsutrustning utrustad med gafflar, som stödbenstruck, motviktstruck, lastmaskin och teleskoplastare. Kursen är en endagsutbildning och är upplagd med teori enligt TLP10 och praktiska prov med maskin för lasthantering. Hur bred behörigheten blir beror på vilka maskiner som finns att praktisera på slutprovet (olika trucktyper, lastmaskin, teleskoplastare). Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg.OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen. Heldagskurs kl 8-16. Frukost, frukt, lunch och fika ingår.

Kurserna kan i vissa fall anordnas som företagsanpassad utbildning, på plats hos er, men det krävs vissa förutsättningar för detta, kontakta oss så kan vi se till möjligheterna för detta.  

OBS! Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kurserna går att hålla på engelska, men måste bokas på engelska i så fall (minst 5 personer/kurstillfälle).  

Kontakta oss för höjd kompetens!

För uppgifter kring nästa utbildningsdatum, priser m.m. kontakta oss!

0855036378 - info@skyab.se

Ni finner oss på OXELGRENSVÄGEN 28 i Södertälje! Välkommen på kurs :)