Välkommen till Skyab!

Skyab är känt för att ha snabba leveranser och för att hålla en mycket hög service nivå! Vi har kundservice även under kvällar och helger för att ge så bra service som möjligt till våra kunder.

Kontakta oss: 

Tel: 08-550 363 78

E-post: info@skyab.se 


Utbildningar                 

Kraven på utbildad personal har ökat - inte minst när det gäller riskfyllda arbeten på höga höjder och hantering av material på höjd.

Därför erbjuder vi kurser tillsammans med utbildningsföretag -en garanti för kvalitativ utbildning.

Förarkurs mobila arbetsplattformar Enl. AFS 2006:6, ISO 18878:2013  -den täcker samtliga vanliga plattformstyper. Du får lära Dig använda utrustningen effektivt och säkert, så att produktiviteten ökar och risken för skador minskar. Kursen är en halvdagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska körprov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen.

Allmän utbildning byggnadsställning Enl. AFS 2013:04, med denna utbildning kan du bygga upp till 9m plattformshöjd! Gäller för både rullställning och fasadställning. Endagskurs, viss förstudie krävs. Endast teori. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg.

Fallskydd Grundkurs Enl. AFS 2001:03. Teori och enkel praktik i fallskydd. Du lär känna dom vanligaste fallskyddsprodukterna och hur dessa ska användas på ett säkert sätt. Kursen är en halvdagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen. 

Fallskydd med räddning Enl. British standard 8454:2006. Teori och praktik i fallskydd. Du lär känna olika typer av fallskyddsprodukter och hur dessa ska användas på ett säkert sätt, inklusive hur räddningsutrustning fungerar och hur man räddar sin kollega om denne skulle bli hängande om olyckan skulle vara framme. Kursen är en heldagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen.  

Säkra lyft Enl. AFS 2006:6, ISO 15513, 9926-2. Teori och praktik. Kursen är en endagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen.  

Förarkurs Truck Enl. 2010:15. Teori och praktik. Kursen är en endagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov.Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg. OBS! Skyddsskor krävs på utbildningen. 

Kurserna kan i vissa fall anordnas som företagsintern utbildning, på plats hos er, men det krävs vissa förutsättningar för detta, kontakta oss så kan vi se till möjligheterna för detta.  

OBS! Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, kurserna går att hålla på engelska, men måste bokas på engelska i så fall (minst 5 personer/kurstillfälle).  

Kontakta oss för höjd kompetens!

För uppgifter kring nästa utbildningsdatum, priser m.m. kontakta oss!

0855036378

info@skyab.se