OBS VI SÖKER MEDARBETARE, SE PDF FILEN NEDAN!

Välkommen till Skyab!

 Skyab är känt för att ha snabba leveranser och för att hålla en mycket hög service nivå! Vi har kundservice även under kvällar och helger för att ge så bra service som möjligt till våra kunder.

Kontakta oss: 

Tel: 08-550 363 78

E-post: info@skyab.se 


Kurser                     

Kraven på utbildad personal har ökat - inte minst när det gäller riskfyllda arbeten på
höga höjder.

Därför erbjuder vi kurser tillsammans med utbildningsföretag -en garanti för kvalitativ utbildning.

Förarkurs mobila arbetsplattformar Enl. AFS 2006:6, ISO 18878:2013  -den täcker samtliga vanliga plattformstyper.Du får lära Dig använda utrustningen effektivt och säkert, så att produktiviteten ökar och risken för skador minskar. Kursen är en endagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska körprov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg och förarbevis.

Allmän utbildning byggnadsställning Enl. AFS 2013:04, med den kan du bygga upp till 9m plattform! Genom att läsa ett "Förstudiehäfte" kan man klara även denna kurs på en arbetsdag. 

Fallskydd Grundkurs Enl. AFS 2001:03 . Teori och enkel praktik i fallskydd. Kursen är en halvdagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg och förarbevis.

Säkra lyft Enl. AFS 2006:6, 2001:1 ISO 15513, 9926-2. Teori och praktik. Kursen är en endagsutbildning och är upplagd med teori och praktiska prov. Efter godkända prov erhåller deltagarna kursintyg och förarbevis. 

Kurserna kan i vissa fall anordnas som företagsintern utbildning, på plats hos er, men det krävs vissa förutsättningar för detta, kontakta oss så kan vi se till möjligheterna för detta.  

OBS! Goda förkunskaper i svenska är ett krav, kurserna går att hålla i engelska, men måste bokas på engelska i så fall (minst 5 personer/kurstillfälle).  

Kontakta oss för höjd kompetens!

För uppgifter kring nästa utbildningsdatum, priser m.m. kontakta oss!

0855036378

info@skyab.se