Returmottagare

Vi på Skyab AB är ett glatt, serviceinriktat gäng som alltid sätter kunden i centrum! Nu ska en av våra medarbetare börja studera och därför söker vi nu hennes ersättare.

Roll: Returmottagare

Ort: Södertälje med omnejd

Anställningsform: Vikarie (med möjlighet till tillsvidareanställning), heltid (40 timmar/vecka)

Vikarieperiod: 2021-08-02 – 2022-03-11

Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av att löpande ta emot, kontrollera, rengöra och tanka hyresobjekt (liftar, ställningar och containrar mm), hjälpa kunder med introduktion av hyresobjektet samt plocka fram ställningar för uthyrning. Se till att tvätthall och verkstad är i respektabelt skick.
Enklare reparationer samt ställningsbygge kan förekomma vid behov (ex under semestertider).

Krav: Arbetet ställer höga krav på dig vad gäller samarbete i grupp samtidigt som du har ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen som returmottagare är det viktigt att du är noggrann, utåtriktad och med en positiv attityd; en lagspelare som kan ta egna initiativ när det behövs.

Vi söker dig som:

  • Inte är rädd för att ”smutsa” ner dig
  • Har B-körkort

Du ska också ha hög känsla för service och alltid ge våra kunder ett gott bemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska, avseende tal och skrift, är nödvändigt.

Kontakt: Ansökan, liksom eventuella frågor, ställs till Christopher Sandberg, avdelningsansvarig service och underhåll, på christopher.sandberg@skyab.se

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Kom ihåg att bifoga ditt CV tillsammans med din ansökan.

.