Hyra lift Stockholm

Leverans och logistik

På Skyab vill vi att processen för att hyra lift i Stockholm ska vara smidig, trygg och kostnadseffektiv. Att hyra en lift av oss i Stockholmsregionen, ett område vi kan väl, innebär att vi kan bistå med snabb service. Vi erbjuder leverans med våra 5 egna lastbilar tidigt på dagen för att du ska ha möjlighet att nyttja liften hela dagen till ditt projekt.

Bokningsalternativ för att hyra lift i Stockholm

Vi levererar till både större och mindre projekt inom bygg, industri, fastighet och till privatpersoner. För att säkerställa att få liften levererad på önskad tid ser vi gärna att bokningen kommer in minst två dagar innan önskat leveransdatum. Vi kan även leverera liftar samma dag som du bokar om du önskar det men då blir det när första lediga lastbil är tillgänglig. Att returnera en lift i Stockholm fungerar på samma sätt och man använder sig av någon av dem ovanstående alternativen.

Kontakta oss

Det finns flertalet alternativ för att boka lift hos oss, detta kan göras via mejl, via vårt formulär eller genom att ringa till oss så hjälper vi dig i uthyrningsprocessen.

E-post: bokning@skyab.se

Telefon: 08-550 363 78

alternativt via vårt formulär men det går självklart även att ringa till oss på.

Smidig och snabb service

Att boka lift via oss skall vara smidigt där snabb service är något som kännetecknar oss. Vi finns för våra kunder genom hela uthyrningsprocessen. Från bokning, till leverans, under användning, till avbokning samt till returen är upphämtad. Självklart är även eftermarknaden lika viktig för oss och vi finns självklart där efter avslutad hyra. Vi tänker extra på miljön och inte nog med att våra lastbilar är Euro6 klassade för att minska utsläppen, att våra dieseldrivna maskiner körs på Miljödiesel så ha vi även alternativ i liftparken för att minska miljöpåverkan avsevärt. Kika gärna in under vårt hybrid utbud av hybrida bomliftar och hybrida saxliftar.

Kundregistrering och ansökan

Vi har en egen Serviceavdelning som kan regionen väl och som snabbt är på plats vid eventuella driftstopp men även finns till hand per telefon om så önskas. Är man redan kund eller väljer att bli kund hos oss så erbjuder vi även att kostnadsfritt komma ut för ett platsbesök och på så sätt kunna erbjuda rätt maskin för ändamålet. För att enkelt bli kund hos oss så fyller man i en kontoansökan därefter görs en sedvanlig kreditprövning och därefter kontaktar vi er.