Chaufför

Vi på Skyab AB är ett glatt, serviceinriktat gäng som alltid sätter kunden i centrum! Vi letar nu efter en ersättare till en av våra chaufförer som ska gå i pension.

Roll: Chaufför

Ort: Södertälje med omnejd

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (40 timmar/vecka)

Sista ansökningsdag: 2023-04-21

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av att på ett säkert sätt, och enligt YKB och andra lagkrav, – transportera både interna och externa uthyrningsmaskiner och material. Viss krankörning kan förekomma. Vid transportmomentet förväntas du som chaufför följa regler gällande vilotider, pauser och trafikregle.

Dina arbetsuppgifter kan variera. Förutom transport ska du som chaufför i andra hand vara behjälplig på serviceavdelningen. Arbetsuppgifterna på service består av enklare reparationer, kontroll av batterivatten, oljebyten, tankning, etc.

Krav: Arbetet ställer höga krav på dig vad gäller samarbete i grupp samtidigt som du har ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen som chaufför är det viktigt att du är noggrann, utåtriktad och med en positiv attityd; en lagspelare som kan hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som har:

  • minst två års arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag
  • YKB utbildning
  • C-körkort
  • ”Kranvana” (krankort över 18 ton meter meriterande – dock inget krav vid anställning utan internutbildning finns att erbjuda)

Du ska också ha hög känsla för service och alltid ge våra kunder ett gott bemötande. Goda kunskaper i svenska, avseende tal och skrift, är nödvändigt.

BE-körkort, CE-körkort, heta arbeten, ADR samt truck-/hjullastar-/teleskoplastare- behörighet är meriterande.

Kontakt: Ansökan, liksom eventuella frågor, ställs till Frida Hedman, avdelningsansvarig order och transport, på frida.hedman@skyab.se

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Kom ihåg att bifoga ditt CV tillsammans med din ansökan.