Chaufför

Vi på Skyab AB är ett glatt, serviceinriktat gäng som alltid sätter kunden i centrum! Vi vill förstärka vår verksamhet och söker nu en chaufför att komplettera vår arbetsstyrka.

Roll: Chaufför

Ort: Södertälje med omnejd

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (40 timmar/vecka)

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av att på ett säkert sätt, och enligt YKB och andra lagkrav, – transportera både interna och externa uthyrningsmaskiner och material. Vid transportmomentet förväntas du som chaufför följa regler gällande vilotider, pauser och trafikregler.

Krav: Arbetet ställer höga krav på dig vad gäller samarbete i grupp samtidigt som du har ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen som chaufför är det viktigt att du är noggrann, utåtriktad och med en positiv attityd; en lagspelare som kan hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som har:

  • minst två års arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag
  • YKB utbildning
  • C-körkort

Du ska också ha hög känsla för service och alltid ge våra kunder ett gott bemötande. Goda kunskaper i svenska, avseende tal och skrift, är nödvändigt.

BE-körkort, CE-körkort, heta arbeten, ADR samt truck-/hjullastar-/teleskoplastare- behörighet är meriterande.

Kontakt: Ansökan, liksom eventuella frågor, ställs till Frida Hedman, avdelningsansvarig order och transport, på frida.hedman@skyab.se

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Kom ihåg att bifoga ditt CV tillsammans med din ansökan.

.