Servicetekniker reparatör

Annons mekanikerVi på Skyab AB är ett glatt, serviceinriktat gäng som alltid sätter kunden i centrum! Nu ska en av våra medarbetare sluta och därför söker vi nu hans ersättare.

Roll: Servicemekaniker

Ort: Södertälje med omnejd

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (40 timmar/vecka)

Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av att kontrollera, laga, utföra och dokumentera underhåll på uthyrningsartiklar, mestadels mobila arbetsplattformar av olika fabrikat. I uppgifterna ingår att säkerställa att uthyrningsartiklarna är funktionella och fortsatt lämpliga för uthyrning. Du kommer även reparera och utföra underhåll på uthyrningsartiklar på plats hos kund samt fungera som rådgivande teknisk telefonsupport.

Krav: Arbetet ställer höga krav på dig vad gäller samarbete i grupp samtidigt som du har ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen som servicemekaniker är  det viktigt att du är noggrann, utåtriktad och med en positiv attityd; en lagspelare som kan ta egna initiativ när det behövs.

Vi söker dig som har:

  • minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag (inkl. grundläggande el och hydraulik)
  • erfarenhet inom svetsning med tillhörande utbildningar
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Du ska också ha hög känsla för service och alltid ge våra kunder ett gott bemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska, avseende tal och skrift, är nödvändigt.

BE-körkort, C-körkort samt truck-/hjullastar-/teleskoplastare- behörighet är meriterande.

Kontakt: Ansökan, liksom eventuella frågor, ställs till Christopher Sandberg, avdelningsansvarig service och underhåll, på christopher.sandberg@skyab.se

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Kom ihåg att bifoga ditt CV tillsammans med din ansökan.