Servicetekniker underhåll (med C-behörighet och YKB)

Vi på Skyab AB är ett glatt, serviceinriktat gäng som alltid sätter kunden i centrum! Vi vill förstärka vår verksamhet och söker nu en servicetekniker, som även kan avlasta vår transportavdelning, att komplettera vår arbetsstyrka.

Skyab har idag över 450 egna maskiner som mestadels består av mobila arbetsplattformar (liftar). Vi har även andra maskiner så som; teleskoplastare, truckar, minigrävare i vårat sortiment.

Roll: Servicetekniker underhåll (ersättare för Chaufför)
Ort: Södertälje med omnejd
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (40 timmar/vecka)
Sista ansökningsdag: 2023-01-08

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består bland annat av: löpande serviceunderhåll genomförs och dokumenteras enligt rutin (både på vår depå och ute hos våra kunder), att uthyrningsartiklar lämnas/körs ut till kund korrekt och att byggställning/byggstaket uppförs på korrekt sätt hos kund.

Utöver arbetsuppgifterna ovan ska arbetstagaren även kunna (vid behov) avlasta vår transportavdelning med leveranser och returer av våra egna uthyrningsobjekt. Vid dessa arbetsmoment är det viktigt att transporterna sköts på ett säkert sätt, enligt YKB och andra lagkrav. Vid transportmomentet förväntas du följa regler gällande vilotider, pauser och trafikregler.

Krav: Arbetet ställer höga krav på dig vad gäller samarbete i grupp samtidigt som du har ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, utåtriktad och med en positiv attityd; en lagspelare som kan hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har ett allmänt intresse för maskiner.

Vi söker dig som har:

  • YKB utbildning
  • C-körkort

Du ska också ha hög känsla för service och alltid ge våra kunder ett gott bemötande. Goda kunskaper i svenska, avseende tal och skrift, är nödvändigt.

Meriterande: Ställningsutbildning, liftutbildning, heta arbeten utbildning, BE-körkort, CE-körkort, grundläggande kunskaper inom hydraulik och el.

Kontakt: Ansökan, liksom eventuella frågor, ställs till Christopher Sandberg, avdelningsansvarig Service och Underhåll, på christopher.sandberg@skyab.se

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Kom ihåg att bifoga ditt CV tillsammans med din ansökan.