Servicetekniker (Reparatör)

 

Är du en självgående servicetekniker med hög arbetsmoral? Vill du arbeta i ett växande och välmående företag med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Gillar du kundkontakt och van att driva dina egna serviceprojekt? Då vill vi höra mer om dig, ansök redan idag.

I tjänsten som servicetekniker kommer du att kontrollera, laga och utföra underhåll av uthyrningsartiklar. Du kommer arbeta självständigt och driva dina egna projekt och ha kundkontakt. Dina arbetsuppgifter består av att säkerhetsställa att uthyrningsartiklarna är funktionella, som då mestadels är mobila arbetsplattformar av olika fabrikat. Du kommer reparera och utföra underhåll på uthyrningsartiklar på företaget och ute hos kund samt fungera som rådgivande teknisk telefonsupport.

För att lyckas i denna roll har du:
• Skall du kunna grundläggande el och hydraulik samt förbränningsmotorer
• Minst ett års erfarenhet av likande arbetsuppgifter
• B-körkort

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är social, strukturerad, trygg i dig själv. Du är självgående, tycker om frihet under ansvar och har höga ambitioner. Du har ett gott bemötande och gillar kundkontakt. Du är kvalitetssäker och tycker om att hjälpa till om det behövs.

Skyab erbjuder dig:
• Glatt och familjärt gäng
• Liftutbildning
• Frihet under ansvar

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Skyab med rekryteringsföretaget jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Andrea Larsson andrea.larsson@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om skyab:
Skyab grundades 1988 av Timo Hacksell och Tor Aarnio i Oxelgrenshage, Södertälje. Till en början var kärnverksamheten import och försäljning av liftar, som sedan övergick till uthyrning av liftar. Tre söner som driver bolaget tillsammans. Jonas Hacksell är på Skyab och dem andra på de andra bolagen. De första liftarna var Simon Boxer vikbomsliftar. I början av 90-talet importerades liftar till största delen från Grove i Frankrike. Efterfrågan har sedan växt med tiden! Skyab har idag över 500 liftar.

Till ansökan »